Hotel Mestre | Hotel Mary Mestre Venedig | hoteller i nærheden af Mestre | hotellerVenedig hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venedig), Italien
Tel. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
SE NUMMER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotel i nærheden af Mestre? Hotel Mary!

Hotel Mary er et 3-stjernet hotel, hvorfra det er nemt at komme til Mestre på få minutter i bil eller med bus. Beliggende i nærheden af Venedigs lufthavn, er det blandt hotellerne i området omkring Mestre, hvorfra det er nemt at komme til Venedig - 15 minutter med bus - og til Treviso og Padova. Afkørslen fra motorvejen til Milano, Trieste og Belluno ligger 5 kilometer fra hotellet.

Hoteller i Mestre? Hotel Mary!

Hvis I leder blandt hotellerne i nærheden af Mestre, efter et hotel der er moderne, indbydende og funktionelt, og som ligger i området omkring Mestre, men hvorfra det er nemt at komme til Venedig, så er Hotel Mary det rigtige valg for jer. Hotel i Mestre blandt de mest værdsatte for sin beliggenhed i nærheden af Mestre og Venedigs lufthavn. Hotel Mary ligger i området omkring Mestre, i Campalto 4 kilometer fra Mestres centrum.

Se hvor Hotel Mary ligger i Mestre, PDF kort

Hotel Mestre
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel Mestre | hoteller i nærheden af Mestre | hotel Mestre Venedig