Hotelli lähellä Venetsiaa | hotellit Venetsia | kätevä hotelli Venetsiaan menoa varten | hotelsVenice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venetsia), Italia
Puh. +39.041.5420341
Faksi +39.041.5420394
ALV-tunnus 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotelli Venetsiassa? Hotel Mary!

Hotel Mary sijaitsee Campaltossa, lähellä Venetsian lentokenttää, josta pääsee kätevästi Venetsian historialliseen keskustaan, joka sijaitsee vain 11 kilometrin ja 15 minuutin linja-automatkan päässä ja jonka pysäkki on aivan hotellin edessä. Venetsian alueella sijaitseva hotelli é on kätevä niille, jotka é tulevat Venetsiaan autolla ja haluavat olla Venetsian historiallisen keskustan lisäksi lähellä myös Venetsian mannermaata.

Hotellit Venetsian alueella? Hotel Mary!

Venetsian Campaltossa, vain 11 kilometrin päässä Venetsian historiallisesta keskustasta sijaitseva Hotel Mary é on ihanteellinen é Venetsiassa sekä liikematkaa että turismia é varten oleville henkilöille. Hotelli é on kätevä sekä Venetsiaan että lähellä à Venetsiaa sijaitseviin taidekaupunkeihin ja liike-elämän keskuksiin menoa varten. Hotel Mary é kuuluu strategisen sijaintinsa ansiosta arvostetuimpien Venetsian alueella sijaitsevien ù hotellien joukkoon.

Tule tutustumaan é Hotel Maryyn lähellä Venetsiaa (kartta PDF-muodossa)

Hotelli lähellä Venetsiaa
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotelli lähellä Venetsiaa | hotellit Venetsia | kätevä hotelli Venetsiaan menoa varten