Hotelli Mestre | Hotel Mary Mestre Venetsia | hotellit lähellä Mestreä | hotelsVenice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venetsia), Italia
Puh. +39.041.5420341
Faksi +39.041.5420394
ALV-tunnus 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotelli lähellä Mestreä? Hotel Mary!

Hotel Mary é on 3 tähden hotelli, josta pääsee muutamassa minuutissa kätevästi Mestreen joko autolla tai linja-autolla. Lähellä Venetsian lentokenttää, Mestren alueella sijaitsevien hotellien joukossa se on é kätevä Venetsiaan, joka on 15 minuutin bussimatkan päässä että Trevisoon ja Padovaan menoa varten. Milanoon, Triesteen ja Bellunoon kulkevien moottoriteiden liittymä on 5 kilometrin päässä hotellista.

Hotellit Mestressä? Hotel Mary!

Jos etsit lähellä Mestreä sijaitsevien hotellien joukosta modernia, vieraanvaraista ja toimivaa hotellia, joka on Mestren alueella mutta kuitenkin kätevä Venetsiaan menoa varten, Hotel Mary é on oikea valinta. Arvostetuimpien Mestren hotellien joukossa ù läheisyytensä ansiosta Mestreen ja Venetsian lentokenttään, Hotel Mary é sijaitsee Mestren alueella Campaltossa, 4 kilometrin päässä Mestren keskustasta.

Katsoé Hotel Maryn sijainti Mestressä, kartta PDF-muodossa

Hotelli Mestre
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotelli Mestre | hotellit lähellä Mestreä | hotelli Mestre Venetsia