Hotel venedig lufthavn - hoteller venedig i nærheden af lufthavnen - hotels
Hotel venedig lufthavn

Hvis du søger et hotel i Venedig ( i nærheden af lufthavnen ), er Hotel Mary det mest bekvemme blandt Venedigs hoteller for at komme til Venedigs lufthavn, Marco Polo. Hotel Mary ligger kun 2 km fra lufthavnsbygningen (det er et af Venedigs hoteller, der ligger nærmest lufthavnen) ved et område, der hedder Campalto, hvor der er stoppested for shuttlebusserne, der kører mellem lufthavnen og hotellet på 5 minutter. Venedig nås på 15 minutter i bus fra Hotel Mary, og hovedvejene A24 og A27 på kun 10 minutter.

Hoteller venedig i nærheden af lufthavnen

Fordelene ved ( Hotel Mary) er ikke kun, at det ligger i nærheden af Venedigs lufthavn, men også at det kan tilbyde en yderst bekvem beliggenhed for at komme til Venedigs historiske centrum, til kunstbyerne Treviso, Padova og Vicenza, til de arkæologiske udgravninger ved Quarto d'Altino og til strandene i Jesolo. Blandt hotellerne, der ligger i nærheden af Venedigs lufthavn, er Hotel Mary uden tvivl et af de bedste angående beliggenheden og de nemme forbindelser med motorvejene og Venedigs lufthavn (2 km fra hotellet).

Se hotellets beliggenhed (kort i pdf-format) i nærheden af Venedigs lufthavn og af byens historiske centrum >>>

Hoteller
venedig i
nærheden af
lufthavnen
Venice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venice), Italy
Ph. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
VAT NUMBER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel venedig lufthavn - hoteller venedig i nærheden af lufthavnen -