Hotel Venetië vliegveld - hotels Venetië dichtbij vliegveld - hotels
Hotel Venetië vliegveld

Voor wie een hotel in Venetië (omgeving vliegveld) zoekt, is Hotel Mary het meest gunstig gelegen hotel van Venetië voor het bereiken van het vliegveld Venetië Marco Polo. Hotel Mary (één van de dichtst bij het vliegveld gelegen hotels van Venetië) bevindt zich in Campalto op slechts 2 km van het luchthavencomplex. Hier stopt de shuttle die u in 5 minuten van het vliegveld naar het hotel brengt. Venetië bevindt zich op 15 minuten per bus van hotel Mary en de autostrade (snelwegen) A4 en A27 op 10 minuten.

Hotels Venetië dichtbij vliegveld

Hotel Mary bevindt zich niet alleen dichtbij het vliegveld van Venetië maar is ook gunstig gelegen voor het bezoeken van het historisch centrum van Venetië, de kunststeden Treviso, Padua (Padova) en Vicenza, de archeologische opgravingen van Quarto d’Altino en de stranden van Jesolo. Hotel Mary is qua ligging en bereikbaarheid van de snelwegen en van het vliegveld van Venetië (op 2 km van het hotel) stellig één van de beste hotels bij het vliegveld van Venetië.

Bekijk de ligging van het hotel (pdf kaart) dichtbij het vliegveld van Venetië en het historisch centrum >>>

Alberghi
venezia vicino
aeroporto
Venice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venice), Italy
Ph. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
VAT NUMBER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel Venetië vliegveld - hotels Venetië dichtbij vliegveld -