Hotelli Venetsia lentokenttä - hotellit lähellä Venetsian lentokenttää - hotels
Hotelli Venetsia lentokenttä

Jos etsitte hotellia Venetsiasta (lentokentän läheltä), Hotel Mary on Venetsian hotelleista se, josta on kätevintä mennä Venetsian Marco Polo – lentokentälle. Vain 2 km lentokentältä Hotel Mary (yksi hotelleista Venetsiassa, jotka sijaitsevat lentokentän lähellä) sijaitsee Campaltossa, jossa pysähtyvät sukkulabussit, jotka tulevat lentokentältä 5 minuutissa hotelliin. Venetsia sijaitsee 5 minuutin linja-automatkan päässä Hotel Marystä, kun taas moottoritiet A4 ja A27 ovat 10 minuutin päässä.

Hotellit Venetsia lähellä lentokenttää

Sen lisäksi, että( Hotel Mary) sijaitsee lähellä Venetsian lentokenttää, sen sijainti on strategisesti hyvä mentäessä Venetsian historialliseen keskustaan, taidekaupunkeihin Trevisoon, Padovaan ja Vicenzaan, Quarto d'Altinon arkeologisille kaivauksille ja Jesolon rannoille. Venetsian lentokentän lähellä sijaitsevista hotelleista, Hotel Mary on varmasti yksi parhaimpia sijainnin ja moottoritieyhteyksien ja Venetsian lentokentän (2 km hotellista) suhteen.

Katso hotellin sijainti (kartta pdf) lähellä Venetsian lentokenttää ja historiallista keskustaa >>>

Hotellit
Venetsia
lähellä
lentokenttää
Venice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venice), Italy
Ph. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
VAT NUMBER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotelli Venetsia lentokenttä - hotellit lähellä Venetsian lentokenttää -