Hotel Mestre | Hotel Mary Mestre Velence | szállodák Mestre közelében | hotelsVenice hotels
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Velence), Olaszország
Ph. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
Adószám 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotel közel Mestre városához? Hotel Mary!

A Hotel Mary olyan 3 csillagos szálloda, ahonnan kényelmesen megközelíthető Mestre néhány perc alatt gépkocsival, vagy busszal. Közel van a velencei repülőtérhez, a Mestre közvetlen közelében lévő azon szállodák egyike ahonnan kényelmesen elérhető Velence 15 perc alatt busszal, de Treviso és Padova is. A Milánóba, Triesztbe és Belluno városba vezető autósztráda bekötő útja mindössze 5 kilométernyi távolságra van a szállodától.

Szállodák Mestre városában? Hotel Mary!

Amennyiben a Mestre közelében lévő szállodák között, olyan hotelt keres, mely, modern, vendégszerető és funkcionális, Mestre közvetlen közelében található de ahonnan kényelmesen megközelíthető Velence, a Hotel Mary az Ön szálláshelye. A mestrei szálloda a legelismertebbek között van, mivel Mestre közelében helyezkedik el és a velencei repülőtértől sincs távol, a Hotel Mary Mestre közvetlen közelében, Campaltoban található, mindössze 4 kilométernyi távolságra Mestre központjától.

Nézze meg hol van a Hotel Mary Mestre városában, PDF térkép

Hotel Mestre
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary!© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel Mestre | szállodák Mestre közelében| szálloda Mestre Velence