Hotel dicht bij Venetië | hotels Venetië | gunstig gelegen hotel voor Venetië | hotelsVenice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Veentië), Italië
Tel. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
BTW-NUMMER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Een hotel in Venetië? Hotel Mary!

Hotel Mary bevindt zich in Campalto, dicht bij de luchthaven van Venetië en gunstig gelegen voor het historisch centrum van Vanatië, dat u in slechts 15 minuten kunt bereiken met de bus die stopt voor het hotel. Het hotel ligt in de buurt van Venetië en is gunstig gelegen voor wie met de auto in Venetië is en toch dicht bij het historisch centrum van Venetië en bij het vasteland van Venetië wilt verblijven.

Hotels in de buurt van Venetië? Hotel Mary!

Hotel Mary ligt in Campalto in Venetië op slechts 11 kilometer van het historisch centrum van Venetië. Het is ideaal voor wie in Venetië verblijft voor zaken of voor wie in Venetië verblijft voor toerisme. Het hotel is gunstig gelegen voor Venetië en om de zakencentra en de kunststeden dicht bij Venetië te bereiken. Hotel Mary is een van de meest gewaardeerde hotels in de buurt van Venetië dankzij de strategische ligging.

Ontdek waar Hotel Mary zich bevindt in Venetië (kaart in PDF-formaat)

Hotel dicht bij Venetië
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel dicht bij Venetië | hotels Venetië | gunstig gelegen hotel voor Venetië