Hotel lângă Veneția | hoteluri Veneția | hotel comod pentru Veneția | hoteluriVeneția hotel
Hotel Mary
Str. Orlanda 152, 30030
Campalto (Veneția), Italia
Tel.+39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
TVA 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotel la Veneția? Hotel Mary!

Hotel Mary se află la Campalto, aproape de aeroportul din Veneția comod pentru a se deplasa către centrul istoric al Veneției, situat la doar 11 chilometri, unde se ajunge în 15 minute cu autobusul care oprește în fața hotelului. Situat în preajma Veneției, hotelul este comod pentru cine se află la Veneția cu mașina și dorește să fie aproape nu doar de centrul istoric al Veneției, dar și de Terraferma Veneției.

Hoteluri în zona Veneției? Hotel Mary!

La Veneția Campalto, la doar 11 chilometri de centrul istoric al Veneției, Hotel Mary este ideal atât pentru cine se află la Veneția în călătorii de afaceri cât și pentru cei veniți la Veneția în scop de turism. Hotelul este comod pentru a ajunge la Veneția și pentru a se deplasa către centrele de afaceri și orașele de artă din apropierea Veneției. Hotel Mary se numără printre cele mai apreciate hoteluri din zona Veneției datorită poziției sale strategice.

Descoperă unde se află Hotel Mary aproape de Veneția (harta PDF)

Hotel aproape de Veneția
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotel lângă Veneția | hoteluri Veneția | hotel comod pentru Veneția