Hotell Mestre | Hotel Mary Mestre Venedig | hotell nära Mestre | hotell



Venice hotel
Hotel Mary
Via Orlanda 152, 30030
Campalto (Venedig), Italien
Tel. +39.041.5420341
Fax +39.041.5420394
MOMSNUMMER 03417690272
info@venicehotelmary.com


Hotell nära Mestre? Hotel Mary!

Hotel Mary är ett 3-stjärnigt hotell som är bekvämt för att ta sig till Mestre på några minuters resa med bil eller buss. Detta hotell, som ligger nära flygplatsen i Venedig, är bland de hotell i området Mestre som är bekvämast för att ta sig till Venedig, med bara 15 minuters bussresa, samt till Treviso och Padua. Avfarten från motorvägen till Milano, Trieste och Belluno ligger 5 kilometer från hotellet.

Hotell i Mestre? Hotel Mary!

Om du letar bland hotellen nära Mestre för att hitta ett hotell som är modernt, gästvänligt och funktionellt, både för området Mestre och som även är bekvämt för att besöka Venedig, är Hotel Mary det perfekta valet. Hotell Mary är ett av de mest uppskattade hotellen då det ligger nära Mestre och flygplatsen i Venedig. Detta hotell i mestre ligger på Campalto i området Mestre, bara fyra kilometer från Mestres centrum.

Visa var Hotel Mary i Mestre ligger, PDF-karta

Hotel Mestre
Choose your favourite language: English · Italian · French · German · Spanish · Portuguese · Danish · Finnish · Swedish · Dutch · Czech · Polish · Romanian · Hungarian · Greek · Japanese
Hotel Mary© 2000-2018 - Hotel Marketing by Nozio Business | Privacy/Copyright/IP Policy

Hotell Mestre | hotell nära Mestre | hotell Mestre Venedig